Røa Gjerdefabrikk er en av Østlandets dominerende aktører innen områdesikring (porter, gjerder, rekkverk, bommer etc), med rundt 50 ansatte og en årlig omsetning på ca. 75 millioner. Vi er en del av Garda Sikring, som er Norges største konsern innen områdesikring.

 

Røa Gjerdefabrikk har hovedkontor på Gjelleråsen utenfor Oslo i tillegg til distribusjonslager og utsalg på Steinberg i Nedre Eiker. Vi tilbyr det som trengs for å sette opp gjerder, rekkverk og porter. Vi leverer løsninger som du kan sette opp på egenhånd, eller så kan vi levere og montere en ferdig løsning for deg. Valget er ditt.

 

Historie

Røa Gjerdefabrikk ble stiftet i 1954 av Bjørn Berg Larsen. Han ble tildelt et lite vognskjul med tre vegger og tak på Woxen gård, der skulle han starte sitt prosjekt. Hans kone tok seg av papirarbeidet, mens Bjørn tok ansvaret for verkstedet og gjerdeoppsetningen.

I 1985 ble bedriften kjøpt av Arne Austad fra Austad Port og Gjerde. Siden den gang har Røa Gjerdefabrikk vokst stort, fått mange trofaste ansatte, og nesten hele Østlandsområdet som kunde.

I 2016 vokste bedriften ut av sine lokaler. Kontorer ble flyttet til Slependen og lager / distribusjon til større lokaler på Steinberg.

I 2017 ble Røa Gjerdefabrikk overtatt av Garda Sikring AS som er Norges største aktør innen områdesikring. Garda Sikring er et landsdekkende konsern.

 

I 2019 ble hovedkontoret flyttet til Gjelleråsen hvor vi nå er samlokalisert med andre selskaper i Garda konsernet.

  • Garda Sikring ble etablert i 2017, da en rekke lokale selskaper slo seg sammen, og dannet Norges ledende aktør innen vei-, anlegg-, område- og objektsikring.
  • Konsernet består av åtte selskaper med lang fartstid og svært høy kompetanse. Til sammen leverer vi til hele landet.
  • Konsernet har i dag ca. 160 ansatte
  • Ledende innenfor sikring av industrianlegg, bygg- og anlegg, forsvars- anlegg, flyplasser, havner, idrettsanlegg, barnehager og private eiendommer.
  • Norges største produsent av flettverk til gjerder
Kom i kontakt med ossher...